3 Mayıs 2012 Perşembe

Bir ihtimal daha var..


Bir ihtimal daha var....Aslında tek ihtimal var şuandan sonra "SEN ŞAMPİYON O-LA-CAK-SIN"

Dün Trabzonspor karşısında puan kaybettikten sonra içimizde biraz da olsa burukluk olmuştu.Ancak bugün Beşiktaşın İnönü'de Fenerbahçe'yi mağlup etmesi ile yine bir çok senaryo ortaya çıktı.Ancak avantajlı konumda olan biziz.

Nitekim hafta sonu Arena'da Beşiktaş ile karşılaşacağız ve aynı saatte Avni Aker'de Trabzonun konuğu Fenerbahçe olacak.Maçların aynı saatte olması heyecanı arttıracak tabikide.Ancak Galatasaray Arena'da şampiyonluğu ilan etme gibi bir şansa sahip.

Şöyle ki hafta sonu Beşiktaştan 3 puan alır ve Fenerbahçe'de Trabzonda puan kaybederse,aradaki puan farkı 5 yada 6 olacak.Bu durumda son hafta oynanacak maç prestij maçından öteye gitmeyecek.Aslında bütün ihtimaller bizden yana.Oldu ki 3 puan kaybettik ve Fenerbahçe galip geldi.Puanlar eşit olacak ve Fenerbahçe sıralamada üst sıraya çıkacak.Yani her şey son haftaya kalıcak.

Temennimiz Arena'da şampiyonluğumuzu 55 bin taraftarımız önünde haykırarak kutlamak.Belki de sezonun ikinci yarısında Beşiktaşı son dakikada 3-2 yendiğimiz maç bu maça işarettir.Belkide hafta sonu belki de.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yorum yapmaktan çekinmeyiniz.Söylenmemiş her cümle,pozisyon varken çekilmemiş şut gibidir!