27 Ekim 2011 Perşembe

Derbi maç sonu yorumu!

 Maç öncesi yorumumda 'da belirttiğim gibi gelişti diyebiliriz maç.İlk dakikalarda yaşanan ilginç olay oyuncuların moralini bozsada oyuncular iyi toparlandı.Beşiktaş gayet iyi ve etkili geldi ilk yarıda.Çok güzel bir gol ile de rahatladılar.
Ancak Fenerbahçe yediği golden sonra çok iyi toparlandı ve üst üste ataklar yakaladı.Heleki ilk yarının son dakikasındaki Alex'in pozisyonu gerçekten mutlaktı.

2.yarıda Beşiktaş ilk yarıdaki gibi hızlı başladı ve olgun ataklar geliştirdi.Fenerbahçe yine toparlanmasını bildi ve atağa kalktı.Bu sırada defansta büyük açıklar geldi ve Quaresma'nın adeta "alda at" dediği bir ortada Almeida golü atıı.Golde Ziegler Volkan'ın önünde olmasaydı çıkarabilirdi bence.Daha sonra Fenerbahçe beraberliği aradı ve defansında büyük boşluklar verdi ancak oyundan düşen Beşiktaşlılar 3. golü bulamadı.Fenerbahçe pres sonucu kazandığı frikik ile Baroni'nin etkili şutuyla beraberliği yakaladı.

Fenerbahçeli oyuncular daha çok hırslanmışlardı ve 3. golü aradılar.Özer mutlak bir şanstan yararlanamadı ve maç 2-2 sona erdi.

Maçın sonlarında Beşiktaşlı taraftarlar dediklerini yaptı ve atkılarını,şapkalarını Vanlılar için sahaya attı.Bu haraketlerinden dolayı onları alkışlıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yorum yapmaktan çekinmeyiniz.Söylenmemiş her cümle,pozisyon varken çekilmemiş şut gibidir!