31 Ekim 2011 Pazartesi

Onlar Türk futbolunun Katibi değil 'Katili'

Sezona şike olaylarından dolayı oldukça yoğun günler geçirerek başladık.Ertelenen lig,hasret kalınan futbol derken ülkemizde futbol ateşi gittikçe büyüdü.Şike konusunda hiç bir suçlama almayan ve TFF'nin özellikle koruduğu hakemlerimiz ne yazık ki  şuan ki içinde bulunduğumuz durumun tek katilidirler.

Hafta içi oynanan Galatasaray-G.antep maçında Abdullah Yılmaz'ın verdiği ve vermediği kararlar gerçekten tartışma konusu.Servet'e gösterdiği kırmızı kart yanlış.Karar doğru ancak cezası sarı kart.Bunu MHK bile açıkladı ve Yılmaz'ı bir süre dinlendireceklerini açıkladılar.
Ardından Fenerbahçe-Karabükspor maçında Aytekin Durmaz.(Bu ayrıntıya girdiklerim sadece bir kaçı.) Özellikle Caner'in pozisyonunu avantaja bırakmayıp faul çalması gerçekten hayret verici.Ve çıkardığı,çıkarmadığı kartlar ile çok eleştirilecek gibi gözüküyor.

Türk futbolu bunca zorluğa rağmen kalkınmaya çalışırken hakemlerimizin buna yardımcı olmak yerine zarar vermesi gerçekten üzücüdür.Umarım gelecek haftalarda en iyi şekilde maçları yönetirler ve gerçekten bir maç izleyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yorum yapmaktan çekinmeyiniz.Söylenmemiş her cümle,pozisyon varken çekilmemiş şut gibidir!