12 Mart 2012 Pazartesi

Branşın önemli değil o kutsal forma ile !


Dün bayan basketbol takımımız yüzümüzü bir kez daha güldürdü.Koç mevkiinde sıkıntılar çeksek,şikayetçi olsak ta bu zafer gerçekten güzel bir moral kaynağı oldu Euroleague öncesi.

Maça iyi başlamadık.Ancak daha sonra iyi geri dönüşler yapmayı başardık.Üstünlük sürekli el değiştirmesi rağmen oyunun son bölümlerinde  Fowles,Taurisi gibi tecrübeli oyuncularımız ile istediğimiz,beklediğimiz sonuca ulaşmayı başardık.

Şüphesiz bu sezon sadece futbol olarak değil tüm branşlarda iyi sonuçlar alıyoruz ve Spor Kulubü tanımını sonuna kadar hak ediyoruz.

Onlar bayanda olsa,erkekte olsa,engelsiz de olsa sırtlarında o kutsal emanet,o güzel renkler olduğu sürece,o helal terlerini o bağlandığımız renklere akıttıkları sürece biz sürekli başarı göreceğiz.Sürekli kupalar kaldıracağız.

Galatasaraylılık sadece futbol takımını desteklemek değil,en amatör branşına kadar takip etmektir.

Bunların yanı sıra,futbolda ülke olarak umduğumuz sonuçları alamadığımız şu yıllar içinde böyle branşlarda adımızı duyurmamız gerçekten heyecan verici.Türkiye Kupası finalinde karşılaştığımız ezeli rakibimiz Fenerbahçe ile Euroleague'de aynı grupta olacağız.Bu bizim için gerçekten büyük bir gurur kaynağı.İnşallah el ele TOP4'e adımızı yazdırıp,bu ülkenin aç olduğu başarıları bulacağız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yorum yapmaktan çekinmeyiniz.Söylenmemiş her cümle,pozisyon varken çekilmemiş şut gibidir!