5 Mart 2012 Pazartesi

Şampiyonluk Yakın Meşaleyi Yakın !



Başlık aslında çok şeyi ifade ediyor.Çekinerek beklediğimiz Sivas deplasmanından 4-0'lık bir galibiyet ve tam zamanında alınan 3 puan gerçekten çok önemli.Buz sahada oynanan ve sorunlarla gittiğimiz maçta gerçekten sakin ve güzel bir galibiyet büyük moral...
Necati atıyor Sivas -3'te yanıyor !

Maça gelirsek ilk belirtmemiz gereken kişi tabikide 'Necati Ateş'.Çok koştu,çok iyi kaçtı ve 2 gol 1 asist ile bence maçın adamı olmayı çoktan hak etti.Bu golle geldiği günden bu yana 5. golünü attı.Ayrıca hazır gollerden bahsetmişken belirtmek gerekir.Galatasaray bu sezon yaptığı transferlerden sadece Fernando Muslera gol atamadı.


Maçın 2. adamı Elmander'di.O kadar profesyonel,o kadar tecrübeli ki buram buram Premier Lig kokuyor her hareketi.Orta sahadan top alıyor,baskı yapıyor,özellikle de topu çok iyi yere indiriyor.Maçı farklı kazanmamızdaki en büyük etkenlerdendi.
Diğer yandan Aydın özellikle 2 hafta önce çıktığı maçta gözüme girmişti.Kızı da olduktan sonra ona büyük moral geldiği kesin.Bir de bugün gol attı,Aydın bunun devamını getirir.Çok iyi yedek olur,zorlarsa 11'i Fatih Hocadan rahatlıkla kapar.

Oyuncuların hepsini yazmaya çalışsak işimiz gerçekten zor.Sadece oyuncular olarak değil aşçısından hocasına,başkanına kadar takım olarak ilerliyoruz ! Her şey hazır tek beklediğimiz play-off.Taraftar,yönetim,oyuncular herkes şampiyonluğa kenetlenmiş durumda.

"Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın ! "
"Yönetim,futbolcu,taraftaaar Şampiyonsun Galatasaray İNŞALLAH ! "




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yorum yapmaktan çekinmeyiniz.Söylenmemiş her cümle,pozisyon varken çekilmemiş şut gibidir!