17 Mart 2012 Cumartesi

Play-Off Fener Ohh!

Başlık bir çok şeyi anlatıyor aslında.Fenerbahçelilerin üzerimizde oyunlar dönüyor demesi bizim dememiz gerekirken gerçekten saçma.Play-off saçmalığı olmasaydı Kadıköyde 2-2 ile şampiyonluk kutluyor olucaktık.Sonra konuşsunlar 12-13 yıldan,yenememekten...

Her şeye rağmen yılmayacağız ! Bu yola çıktıysak,bu yolda and içtiysek şampiyonluğa bunu gerçekleştireceğiz.


Maça gelirsek..İlk 15 dakika Fenerbahçe taraftarına arkasına alarak kişisel becerilerle 2 gol bulmayı başardı.Tüm fenerlilerin ağzında 6'yı geçicez lafları dolaşırken Galatasaray'ın ne kadar büyük ve becerikli bir takım olduğunu bilmiyorlardı..

15. dakikadan sonra sahada bildiğimiz Galatasaray vardı.Topu rakibe göstermeyen,tek kale oynayan,baskı yapan bir Galatasaray.Golü de çok iyi zamanda bulduk.Necatinin ilk yarının sonlarındaki kafa vuruşu daha etkili olsa devreyi 2-2 kapatabilirdik.Ancak olmadı,futbolda bazen her şeyi yapsanız dahi şans denilen o ibare olmazsa yaptıklarınız boşadır.

Oyunun geri kalan bölümünde sanki kendi evimizde oynuyormuş gibi oynadık.55 bin kişi önünde rakibinize top göstermemek yabana atılacak iş değildir.

2. golü çok aradık,çok fırsat bulduk ama gerek şans,gerek beceriksizlikler gole engel oldu.Ta ki Hakan Balta sahneye çıkana kadar.Elmander kafa ile Baltanın önüne topu çok iyi indirdi ve Hakan Balta demarke durumda golü yapmayı başardı.



O dakikadan sonra fenerbahçelileri acaba 3. golü yermiyiz şüphesi vardı ve maçın öyle bitmesi onlar için en iyi ihtimallerden biriydi.Bunca stres ortamında Aykut Kocamanın yanlış hamleleri oyunu lehimize daha çok çevirdi.2. golden sonra Fenerbahçede üstünlüğü sağlayacak bir oyuncu bulunmaması bizim için bir avantajdı.

Ah o direkten dönmese o top...

Son saniyede herkesin "maç bitti" dediği yerde Baros'un Selçuğun ortasına vuruşunda top direkten döndü.Eğer o top ordan dönmese....

Her şeye rağmen bu skor ile ligi 1.sırada bitirmeyi 3 hafta kala garantilemiş olmak bunca insanın büyük emeğidir.Bu yolda emeği geçen herkesin akıttığı tere helal olsun...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen yorum yapmaktan çekinmeyiniz.Söylenmemiş her cümle,pozisyon varken çekilmemiş şut gibidir!